RING OSS - 011-323 29 85

Bilskrot Norrköping

RING OSS - 011-323 29 85

Däck

Vi har begagnade däck till försäljning på vår bilskrot i Norrköping. Kontakta oss på vår bilskrot i Norrköping.

Erbjuder även ert bilskrot i Norrköping service av däck? Då kan ert företag även använda er av informationen nedan anpassat efter ert företag. Vi profilerar gärna ert företag mot ett annat verksamhetsområdet också. 

Vi är mer än bara en bilskrot i Norrköping. Vår bilskrot säljer dessutom reservdelar av olika slag, däribland ett stort sortiment av begagnade däck och fälgar.

Däck till alla bilmodeller

Vår bilskrot i Norrköping har begagnade däck och fälgar till alla bilmodeller men också lätta transportfordon. Vi säljer både orginaldelar men också eftermarknadsprodukter.

Hos oss finns det däck för hela året. Vi har både sommardäck och vinterdäck, fälgar för båda årstiderna samt kompletta hjulsatser. 

Bilskrot med egen däckverkstad

Oavsett om man köper sina däck hos oss eller inte så har vi en däckverkstad till er tjänst. Vår däckverkstad ligger på vår bilskrot i Norrköping. 

Däckverkstans tjänster:

  • Däckskifte
  • Balansering
  • Montering och omläggning
  • Reparation
  • Alla tillbehör som till exempel bult och mutter

Försäljning av andra bildelar

Vår bilskrot i Norrköping har ett av Sveriges största urval av begagnade bildelar och reservdelar. Vi köper in, lagerhåller och säljer ett brett sortiment av begagnade fordonsdelar i gott skick till bilverkstäder, privata fordonsägare och försäkringsbolag. Alla delar är funktionstestade.

Kontakta oss – Vi får in nya bildelar varje vecka, däribland däck.