RING OSS - 011-323 29 85

Bilskrot Norrköping

RING OSS - 011-323 29 85

Om oss

Vår bilskrot i Norrköping hjälper er skrota er bil. Hör av er till oss på vår bilskrot i Norrköping.

Erbjuder ert företag tjänster inom bilskrot i Norrköping!

Vi på Addictive Group Media AB hyr ut landningssidor till kunder som vill få nya kundkontakter och bra ranking på Google.

Vi hjälper er skapa er nästa stora affär – Kontakta oss för att hyra den här sidan om bilskrot i Norrköping och forma den efter ert företag. 

Av oss får ni kostnadsfri upphämtning av er bil till vår bilskrot i Norrköping. Det spelar ingen roll var i Östergötland den står uppställd – vi hämtar upp den. Sedan tar vi hand om resten och tar inte ut några extra kostnader för att skrota er bil på vår bilskrot i Norrköping.

Miljöarbete på bilskrot

När vi skrotat ert fordon ser vi till att återanvända så många bildelar som möjligt. Även om bilen inte fungerar i sin helhet kan en hel del bildelar fungera fint i ett annat fordon. Vi återvinner dessutom stora delar av bilen. Det som inte går att återvinnas lämnar vi in på deponering. 

Vår bilskrot är mer än bara den bästa bilskroten i Norrköping. Vi är även en av de största försäljarna av bildelar och har hundratusentals reservdelar redo för kund. Vi har också en däckverksta samt stor försäljning av begagnade däck och fälgar.

Kontakta vår bilskrot i Norrköping – vi hämtar din bil för skrotning redan i dag!

Vi är stolta medlemmar av Sveriges Bilåtervinnares Riksförbund, SBR.

Vår bilskrot i Norrköping är medlemmar i SBR.